Thursday, 4 June 2015

Posted by Admin Bijak | 21:28 | No comments
Menurut sumber dari laman web chinawhisper.com dan  lollipop.sg berikut adalah 5 Guru Paling Cantik Di Dunia :

1. Guru biologi paling cantik di ChinaNamanya Deng Yuanyuan. Guru ini mengajar subjek biologi di sekolah menengah pertama Kota Jinlin, Timur Laut China. Ramai yang hairan, gadis yang tingginya 180 cm itu menjadi tenaga pengajar.

Pengunjung rocketnews pun menilai bahawa dia lebih sesuai menjadi model kerana bentuk badannya yang sangat menarik. Gambar yang tersebar di dunia maya kebanyakkannya dia sedang mengajar di dalam kelas.


Gadis yang berasal dari Sichuan ini memang popular dalam kalangan pelajar. Selain paras ayu yang dimilikinya, cara mengajarnya juga sangat hebat.

2. Guru Paling Cantik di Vietnam


Nama guru itu Hyun Sun dan berasal dari Korea Selatan. Usianya 29 tahun namun wajahnya masih cantik . Wajah ayu membuatkan pelajarnya sangat bahagia bila dia mengajar di dalam kelas.

Seorang guru di Vietnam dikatakan guru paling cantik di negara itu. Banyak gambar cikgu itu dikongsi sesama anak muridnya di media sosial seperti Facebook.

3. Guru bahasa Inggeris paling cantik di ChinaSatu lagi guru cantik yang berasal China. Namanya Lin Xuewei. Dia mengajar di Guangdong University of Foreign Studies Business College dan ramai memujinya dengan mengatakan dia saudara para dewi di syurga yang menjelma ke bumi. Jika dia mengajar, kehadiran murid  ialah 100% dan tidak ada murid yang ponteng kelasnya.

4. Guru golf paling menawan di Amerika Syarikat


Kebanyakan guru golf seorang lelaki tapi kali ini perempuan yang menawan menjadi guru golf. Namanya Kendra Vallone. Dia mula belajar bermain golf sejak berusia tiga tahun. Dia merupakan salah satu anak murid golf legenda di Amerika iaitu Ben Hogan.

5. Guru bahasa Cina di ChinaZhu Songhua berumur 32 tahun dan berasal dari China. Dia memiliki wajah yang cantik, tubuh yang seksi, serta mampu memancarkan keindahan pada dirinya. Dia mengajar di sebuah sekolah dalam Kota Jiangsu Nantong.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trending

Bookmark Us

Delicious Digg Facebook Favorites More Stumbleupon Twitter